Cerca:
 

Songs of Hope

L'essència de Veus

Songs of Hope és l’espectacle que posa sobre l’escenari la més pura essència de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió: un so blanc i natural, una actitud escènica lleugera, harmoniosa i precisa, una interpretació d’altíssim nivell, i una capacitat comunicativa extraordinària.

Estrenat el 2012 i reeditat 2017, el cor va irrompre als escenaris amb una nova manera d’entendre el cant coral.

L’espectacle s’articula entorn un collage d’obres tan de compositors catalans com d’arreu, contemporanis i de no tant. Un arc de Sant Martí amb tots els colors i textures possibles.

Amb aquesta empremta tan especial, Veus – Cor Infantil Amics de la Unió ha recollit èxits arreu del país i en els nombrosos festivals, simpòsiums i concursos d’Europa en els que ha participat –com el concurs Let People Sing! on va obtenir el premi Silver Rose Bowl (a Luxemburg el 2013), 47 Certámen Coral de Tolosa on va obtenir el primer premi (a Tolosa, el 2015), European Festival of Youth Choirs (a Basiela el 2016)-. Durant la gira “Agost 2017” es va presentar a Taiwan i al Japó. També s’ha presentat a Luxemburg, França, Itàlia i Bulgària. A l’octubre del 2018 es presentarà al Festival Internacional de Cors de Beijing (Xina).

El concert és una experiència sensorial que va més enllà de qualsevol expectativa; música i teatre s’uneixen per fer sentir l’espectador com si fos un membre del cor.

Espectacle disponible a la plataforma programa.cat del Depertament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Fitxa Artística

VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió
Josep Vila Jover
, director

Consulta les properes representacions de Songs of Hope

Mecenes

Patrocinadors

Amb el suport de

I la col·laboració de