Cerca:
 

Ceremony of Carols

Proposta per a cor i orgue

Fitxa Artística

Veus – Cor Infantil Amics de la Unió

Esther Pinyol, arpista
David Bonet Juan Conrado, trompes
Josep Vila Jover, director

 

Estrena

Aquest concert s’estrenarà el 3 de desembre de 2020 a L’Auditori de Barcelona

De cara a les festes de Nadal 2020/21, Veus – Cor Infantil Amics de la Unió ofereix una selecció d’obres de gran bellesa amb acompanyament musical de la destacada arpista Esther Pinyol. El concert s’articula a través d’un repertori d’èpoques diverses, però amb un nexe comú: el so de l’arpa que embolcalla les veus blanques de la formació coral. Sota la direcció de Josep Vila Jover, el cor interpreta quatre blocs que transcorren des del cant gregorià fins al més contemporani estil de Bernat Vivancos.

L’obra central del concert és A Ceremony of Carols de Benjamin Britten, formada per 11 moviments amb textos extrets de The English Galaxy of Shorter Poems. Se n’interpreta la primera versió, publicada el 1942 per a veus blanques (SSA), amb textos en anglès del segle XV i algues parts en llatí. En destaca el cant de processó Hodie Christus natus est, antífona gregoriana que es pot sentir al principi i al final de l’obra.

La totalitat del concert es complementa amb el so de dues trompes, instrument de so característic que aporta un timbre harmoniós a la proposta. Amb tot, es presenta el concert de Nadal que Veus – Cor Infantil Amics de la Unió oferirà en motiu dels 25 anys de la seva formació, juntament amb la de l’escola de música Amics de la Unió de Granollers. Una proposta ideal per a ser programada al llarg de les festes de Nadal i Cap d’Any.

Consulta les properes representacions de Ceremony of Carols

Web d'Esther Pinyol

Esther Pinyol

Web d'Esther Pinyol

Esther Pinyol

Mecenes

Patrocinadors

Amb el suport de

I la col·laboració de