Cerca:

Blog

Home > Notícies  > Disponible el DVD “VEUS”

Per primera vegada VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió treu al mercat un DVD.

La impressionant posada en escena de l’espectacle que més èxits ha recollit a Catalunya i arreu d’Europa ha dut el cor a fer-ne un DVD.

Es pot adquirir:

  • Escola de Música Amics de la Unió. (C/ Travesseres 20, 08401, Granollers)
  • Llibreria La Gralla. (Plaça dels Cabrits, 5, 08401 Granollers, Barcelona)
  • Web de FICTA (http://www.ficta.cat/ca/)

Escolte-ne dues cançons aquí.

Vegeu-ne la presentació:

 

VEUS és l’espectacle que posa sobre l’escenari la més pura essència del Cor Infantil Amics de la Unió: un so blanc i natural, una actitud escènica lleugera, harmoniosa i precisa, una interpretació d’altíssim nivell, i una capacitat comunicativa extraordinària.

Estrenat el 2012 i reeditat 2017, el cor va irrompre als escenaris amb una nova manera d’entendre el cant coral.

L’espectacle s’articula entorn un collage d’obres tan de compositors catalans com d’arreu, contemporanis i de no tant. Un arc de Sant Martí amb tots els colors i textures possibles.

Amb aquesta empremta tan especial, el Cor Infantil Amics de la Unió ha recollit èxits arreu del país i en els nombrosos festivals, simpòsiums i concursos d’Europa en els que ha participat –com el concurs Let People Sing! on va obtenir el premi Silver Rose Bowl (a Luxemburg el 2013), 47 Certámen Coral de Tolosa on va obtenir el primer premi (a Tolosa, el 2015), European Festival of Youth Choirs (a Basiela el 2016)-. Durant la gira “Agost 2017” es presentarà a Taiwan i al Japó.